Parlem amb Lara i Rosa Font, propietàries de l’Escandall

Com neix Restaurant l’Escandall? L’Escandall neix el juny de 1995. Ja feia molts anys que els nostres pares tenien el Restaurant Font (Casa Gallot) a Cambrils, que era el restaurant familiar, i vam decidir obrir un segon negoci, el qual gestionem la meva germana i jo.

Què ofereixen als seus clients? Al nostre restaurant oferim els plats típics de la gastronomia cambrilenca, els arrossos, el peix i el marisc són dels més importants. A part, els nostres clients també poden gaudir d’unes vistes espectaculars de mar des de el nostre restaurant.

El plat estrella de Restaurant L’Escandall? No podria dir-te’n un de sol, em quedaria amb els musclos de roca a la planxa, els arrossos i els cargols de mar a la sal.

Què us apassiona més de la vostra feina? Sense dubte són els plats que elaborem per als nostres clients i que el servei de la sala sigui molt satisfactori per a ells.

Un consell als nous emprenedors en el sector de l’hostaleria? Doncs que no serà un camí fàcil, és una feina molt dura, però que et dona moltes coses positives. I sobretot que treballin amb molta il·lusió, que tot acaba arribant.

Què no pot faltar a la vostra cuina? I a la sala? A la nostra cuina no hi pot faltar un bon sofregit per poder elaborar els arrossos que tant ens caracteritzen. I al menjador no hi pot faltar un bon sommelier, un bon somriure i la simpatia als nostres clients.

I al vostre celler? En un celler no hi poden faltar uns bons vins i caves que arribin al paladar i gust del client.

Un record gastronòmic? El dia que ens van vindre a gravar per a un programa de Canal Cocina, ja fa molts anys, en tenim un gran record.

Quina és l’espècie que més utilitzeu a la cuina o que més us agrada? La fulla de llorer és un element que fem servir molt a la cuina i jo a casa meva, la trobo indispensable.

Amb quin vi i quin cava acompanyaríeu un bon menjar? En el tema de vins escolliria probablement un bon Garnatxa blanca. I en el tema de caves em decanto més per un Corpinat.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg