Cargols a la llauna per bar Ca la Carme

Ingredients

· Cargols de la varietat Boves

· Una cabeça d’alls

· Julivert

· Sal gruixuda

· Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

· Allioli i salsa vinagreta per acompanyar.

 

1. Abans de tot, els cargols han d’estar purgats, és a dir, han d’estar almenys una setmana en dejú. Els rentem molt be, fins que quedin ben nets

2. Agafem una safata de llauna i posem una capa de sal gruixuda, col·loquem els cargols damunt amb la part oberta cara amunt i ajustats perquè no es tombin.

3. Salpebrem una mica i els posem al foc de llenya o si els fem al forn, s’ha de fer a 220 graus, amb la graella i el forn tots dos encesos simultàniament.

4. Als 7 o 8 minuts els traiem, afegim all i julivert trinxat amb una mica d’oli pel damunt, Els tornem uns minuts més al foc o al forn. Sabrem que estan fets quan la part oberta es comenci a tornar daurada.

5. Per acompanyar fem un bon allioli i una vinagreta.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg