Menjar blanc per Ca la Victoria

INGREDIENTS PER FER MENJAR BLANC

· 1 l d’aigua

· 230 g d’ametlles crues (marcona)

· 200 g de sucre

· 25 g de midó

· 40 g farina d’arròs

· 1 branca de canyella

· 1 pell de llimona

Per a començar, fem la llet d’ametlles, per a això, triturem les ametlles, el sucre i la pell de llimona (i canyella si us agrada) amb l’aigua, i ho deixem reposar a la nevera de 6 a 12 hores.

Després del repòs, colem aquesta llet amb un drap de cotó o amb colador fi de malla (és perquè quedi tan fi com sigui possible) i la posem a escalfar en una cassola, reservant una mica d’aquesta llet per a dissoldre el midó de blat de moro.

Quan estigui a 60 °C de temperatura, incorporem el midó de blat de moro a la cassola i anem remenant contínuament, sense parar, fins que estigui a punt de bullir i espesseixi. Al moment de servir el menjar blanc o menjablanc, empolvorem amb una mica de canyella en pols.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg