Parlem amb Francesc Morell Bono, cuiner de l’Aleia restaurant

Per què vas decidir estudiar cuina? Des de petit era una cosa que em causava curiositat, m’agradava cuinar a casa i experimentar en aquest món

On vas fer la teva formació? Vaig fer la meva formació a Cambrils, a l’escola d’hoteleria i turisme

Com ha estat la teva trajectòria com a estudiant de cuina? Crec que molt positiva, he tingut els millors mestres tant dins com fora de l’escola.

També has estudiat pastisseria? Sí, dins del grau que vaig estudiar una de les assignatures que cursàvem era pastisseria.

A quins restaurants has fet les pràctiques? Vaig fer les pràctiques al Celler de Can Roca a Girona i al Lu cocina y alma a Jerez.

Com és una jornada laboral a la teva cuina? Doncs les jornades laborals la veritat és que són molt exigents, ja que treballem al dia amb producte fresc per donar la màxima qualitat i aixó augmenta al volum de feina.

Què és el que més t’agrada de la teva feina? El que més m’agrada sense dubte és quan la gent que ens dona confiança en venir al restaurant surt contenta per la feina que fem.

Una aroma? L’aroma de la mandarina, em transmet moltes sensacions.

Un sabor? La mantega noissette, és el sabor que triaria sense dubte.

Què no pot faltar a la teva cuina? El treball en equip i la comunicació són dos aspectes essencials a l’hora de treballar en una cuina, sense això no es poden aconseguir uns bons resultats que facin que un restaurant arribi a donar la seva millor versió.

Un ingredient? Sent de Cambrils i pel que representa aquest producte a aquesta zona he d’escollir la galera de Cambrils.

Un record culinari? L’estrella que hem aconseguit aquest any a l’Aleia restaurant.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg