Recepta de canelons de rostit

Ingredients per a 24 canelons

Per als canelons

 • 20 Plaques de canelons
 • 100 g d’oli d’oliva verge
 • 200 g de ceba
 • 2 alls
 • 4 tomàquets madurs tallats a quarts
 • 200 g de pollastre
 • 200 g de vedella
 • 200 g de cap de llom
 • Sal
 • 40 g de conyac

Per a la beixamel

 • 60 g de mantega
 • 60 g de farina
 • 750 g de llet
 • 1 culleradeta de sal
 • 1 polsim de pebre negre
 • 2 pessics de nou moscada

Preparació dels canelons. Posem una olla a bullir aigua amb sal i oli, un cop estigui bullint hi afegirem les plaques de canelons. Un cop bullides les refredarem amb aigua freda i les estendrem sobre un drap. En una cassola farem el farcit amb oli, ceba, tomàquet, alls, pollastre, vedella i llom i farem un bon rostit. Un cop fet ho passarem per una màquina de trinxar o robot de cuina fins que quedi tot ben picat. Omplirem la pasta amb el rostit i un cop embolicats els anirem posant ben col·locats en una placa de forn prèviament untada amb mantega.

Preparació de la beixamel. En una cassola desfarem la mantega i hi anirem afegint la farina, quan comenci a daurar hi posarem la sal, el pebre, la nou moscada i de mica en mica anirem afegint la llet fins a obtenir una textura cremosa.

I per acabar. Cobrirem els canelons amb la beixamel i hi posarem formatge ratllat per sobre. Els posarem al forn a 200°C uns 20 minuts fins que el formatge quedi gratinat al gust.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg